Az a tervünk, hogy végigjárjuk Magyarország Michelin csillagos éttermeit:
Stand - már voltunk:
https://lovievi-gasztro.blogspot.com/2020/07/stand-etterem.htmlEssencia - már voltunk:
https://lovievi-gasztro.blogspot.com/2022/04/michelin-csillagos-etterem-essencia.htmlSalt - már voltunk:
https://lovievi-gasztro.blogspot.com/2022/06/michelin-csillagos-etterem-salt.htmlBabel - már voltunk:
https://lovievi-gasztro.blogspot.com/2022/07/michelin-csillagos-etterem-babel.htmlCostes Downtown - csak reggelizni voltunk
Costes
Borkonyha
Ezúttal a Borkonyhába mentünk.
Elégedettek voltunk, de továbbra is az Essencia a kedvencünk.
Ajándék előétel:
Kacsamáj, dinnye, paradicsom, briós:
Báránytatár (nekem nagyon ízlett):
Borsóleves, polip (ez is finom volt):
Galamb, árpagyöngy, cseresznye (ez valami fennséges volt, teljesen odavoltam érte. Sós is, édes is, erős ízek, de harmóniában egymással):
Omaha hátszín és oldalas, karfiol:
Rebarbara, pisztácia (nem ízlett, pedig nagyon szeretem a pisztáciát):
Füstölt csokoládé, füstölt padlizsán (nagyon különleges ízű volt, de a füstös íz túl erős volt, a padlizsán túl édes, a többi meg nem édes):
Petit four (a meggyes pite a valaha legjobb volt, amit valaha ettem, még repetát is kértem):
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése