Újra egy Michelin csillagos étteremben!
Eszméletlenül szuper volt a degusztációs menü organikus juice párosítással.
A juice párosításban nagyon tetszett, hogy nem volt benne hozzáadott cukor.
Volt citrusos szénsavas zöld tea, birsalma juice, meggylé, szilvalé, kajszibaracklé.
Kenyér vajjal és zakuszkával. Finom volt.
Vendégváró falatkák: 1. spenót tárkonnyal és majonézzel, 2. tepertős pogácsa vízibivallyal. Isteni volt.
Nudli, szarvasgomba, vaj. Ez egy wow élmény volt!!! Egyébként ez a séf specialitása.
Fürj, Wagyu kolbász, rakott padlizsán, bivaly mozzarella, mángold. Fincsi volt.
Petit four: 1. tökmagos égetett tészta, 2. maracujás macaron, 3. szőke csokoládés mogyorókrémes falat. Nagyon finomak voltak.











Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése