Íme az első két rész a 2019-es és 2020-as alkotásaimról:
Mivel 2021-ben fájdult meg a kezem, és emiatt eléggé leálltam a főzéssel, ezért blogbejegyzést sem csináltam.
Most mégis pótlom a lemaradást, és néhány érdekes ételt megosztok veletek 2021-ből.
Töltött tojás
Kecskesajtos csirkemell
Palacsinta mandulaliszttel
Mascarponés zöldborsókrémleves
Vaniliás krémtúró
Gesztenyés krémes
Tojásfasírt
Madártej
Marcipán
Sárgalencse főzelék
Árpa vörös pestoval
Banános krémtúró
Mascarpone-s eperkrémleves
Töltött tojás
Kecskesajtos csirkemell
Palacsinta mandulaliszttel
Mascarponés zöldborsókrémleves
Vaniliás krémtúró
Gesztenyés krémes
Tojásfasírt
Madártej
Marcipán
Sárgalencse főzelék
Árpa vörös pestoval
Banános krémtúró
Mascarpone-s eperkrémleves
Paradicsomos-mascarponés-csirkés tészta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése