Újra és újra rájövök, hogy mennyire megéri egy jó étteremben a séfre bíznunk magunkat. Elmentünk a "Francia napok" nevű eseményre a Paris Budapestbe. Az alkalom is adott volt: pont aznap ünnepeltük a félévfordulónkat.
Olyan dolgokat ettem, amiket magamtól sose kóstoltam volna meg, és hiba lett volna. :-)
Homár tortácska sáfrányos majonézzel:
Rákleves, fogasgombóc, szarvasgomba, leveles tészta:
(Mennyei volt!)
Sült bárányborda, borjúmirigy, kucsmagomba, spenótos gnocchi, kecsketej:
(Első alkaom, hogy borjúmirigyet ettem, és nagyon ízlett.)
Sajtos macaron citromzselével:
(Na, ez valami döbbenetes élmény volt, még nem ettem soha hasonlót, de nagyon finom volt.)
Képviselőfánk, vaníliás mascarpone hab, mandarin, gesztenyemáz:
Koktél, latte, kilátás és mi:
FINOM LEHETETT MINDEN, A KILATAS CSODALATOS...........KOSZONOM
VálaszTörlés:-P
VálaszTörlés