2018. február 18., vasárnap

ParisBudapest Valentin vacsora

Welcome drink: pezsgős, whiskey-s koktél:


Előétel: gombakrém, zöldborsókrém, bazsalikomos vaj


Előétel: homár, "paradicsom víz" aszpik, savanyított zúzott paradicsom, sáfrány emulzió


Leves: marha erőleves, sütőtökös ravioli, magyar fekete szarvasgomba


Előétel: csokoládéval töltött pirított kacsamáj, mogyorókrém, konfitált cékla, juharszirupos briós


Főétel nekem: tengeri hínár pelyhekbe forgatott nyelvhal, gomba, zellergyökér, kagyló, genovai mártás


Főétel Karesznak: kacsamell, pirított-füstölt kardamon, fehérrépa tarte tatin, kacsaszósz


Desszert: karamellás csokoládé fondant, magyar fehér szarvasgomba fagylalt


És mi:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése