A ParisBudapest Restaurantban voltunk vacsizni Szilveszterkor, ahol 5 fogásos menüt kaptunk, és az ital is benne volt az árban. Az egyik pincér pedig felismert minket, hogy visszatérő vendégek vagyunk. :-)
0. fogás: kaptunk kenyérre kenhető finomságokat: spenótos rukkola, bazsalikomos vaj, káposztakrém
1. fogás: karfiolkrémleves, tonhalpehely, tokhalkaviár
2. fogás: pirított fésűkagyló, konfitált kumquat, paszternákpüré, citrusos vajmártás
3. fogás: fekete vörösboros rizottó, cékla, Comté sajt, hagyma, boros füge
4. fogás nekem: tőkehal, burgonya, borotvakagyló, citromos-kefíres demi glace
4. fogás Karesznak: csirkemell, szarvasgomba, zeller-articsóka rizottó, tejszínes mártás
5. fogás: karamell-csokoládé gömb, keksz, passiógyümölcs lekvár, mascarpone, édesgyökér, guanaja mousse
Egyebek: koktél, latte macchiato, tea, Karesz és én
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése