2016. október 17., hétfő

ParisBudapest Restaurant

Tegnap Karesszal megnéztük a ParisBudapest Restaurantot. Hát igen... Megtaláltuk Budapest legjobb francia éttermét. :-)
Vendégvárónak kaptunk egy kis füstölt kacsamellet, aztán pedig vajat és kenyeret (elmaradhatatlan egy francia étteremben).

Gulyásleves:


Zöldségleves:


Lecsós mangalica:
Karesz mondta, hogy nagyon puha volt a hús, és nagyon finom volt.


Tenger gyümölcsei tál:
Hát ez nem olyan volt, amilyennek képzeltem, hanem ezerszer jobb!!!!!!
Volt benne kétféle hal, rák, homár, Szent Jakab kagyló és zöldséges kuszkusz. Nyamm.....


Créme brülée:


Csokoládé felfújt:
Mintha enyhe alkoholos íze is lett volna, de csak az alján. :-O


El Calvador koktél:
Rumos, amarettos, baracklikőrös áfonyalés. Nagyon fincsi volt, de túl édes.


A legvégén még kaptunk ajándékba 4 db apró desszertecskét, de azt már elfelejtettem lefényképezni. A kókuszgolyó mennyei volt!

És gyönyörű a kilátás az étteremből a Budai Várra és a Lánchídra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése