Egy elegáns francia étterem Budapesten, a La Perle Noire.
Ezúttal egy barátommal ebédeltünk ott nagyon finomakat.
Levesnek ezt ettem: vörös curry-s kókusztejes lencsekrémleves, szarvasgombás zsemlegombóccal.
A barátom pedig gulyáslevest.
Főételnek angus marha oldalast ettem barbecue szósszal, violaburgonyás gratinnel és ecetes zöld paradicsommal:
A barátom ropogós libacombot evett pezsgős lilakáposzta coully-val, sült karottás burgonyagombóccal és töpörtyűvel:
Desszertnek az én választásom: tonka babos csokoládé soufflé, forró amaréna meggyel:
A barátomé: bourbon vaníliás panna cotta narancs crocant-nal és cointreau-s vérnaranccsal:
Természetesen még kaptunk mindenféle ajándék falatkákat is. Pl. céklás, tengeri sós vajat kenyérrel, szarvasbélszínt (ha jól emlékszem) tintahallal festve, gesztenyés tortácskát. A harmadikat örökítettük csak meg:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése